Calida Zorg, uw zorg in onze handen

Voor wie is thuisbegeleiding?

Thuisbegeleiding is voor er mensen met sociale problemen, met psychische problemen of een psychiatrische aandoening, voor mensen met langdurig psychische problemen of een langdurige psychiatrische aandoening, zoals een depressie, mensen met een verstandelijke beperking, gezinnen met meerdere of grote (opvoed)problemen, mensen met problemen na een ingrijpende gebeurtenis en mensen of gezinnen met een combinatie van deze problemen.

Wat doet de thuisbegeleider?

De thuisbegeleider komt bij u thuis en praat met u over de situatie. Waar heeft u hulp bij nodig? Met elkaar pakken we deze problemen stapsgewijs aan. De thuisbegeleider werkt samen met andere behandelaren, zoals uw huisarts, maatschappelijk werk, jeugdzorg en de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Particuliere thuiszorg 

Calida Zorg levert verzorging, verpleging en begeleiding in de thuissituatie als hier behoefte aan is. Onze wijkverpleegkundigen werken samen met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, casemanagers (dementie) en uw sociale netwerk. Bij de zorg betrekken we zoveel als mogelijk mensen uit uw sociale omgeving. Wij noemen dat reisgezelschap.

Particuliere hulp bij huishouden

Heeft u hulp bij schoonmaak nodig of ziet u steeds vaker of tijdelijk op tegen die berg afwas, het bed opmaken, wassen en strijken, boodschappen doen en het stofzuigen van uw huis? Dan helpen wij u graag. U bepaalt zelf wat u nog kan en wilt blijven doen, en welke werkzaamheden u liever overlaat aan ons.


Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kunt u bellen met telefoonnummer 06-13268769. Voor meer informatie kunt u ook ons contactformulier invullen.

 

 

samen 14
samen 14
svb-1068x528
svb-1068x528
CAK
CAK


E-mailen
Bellen
Map
Info